Tilbage til forsiden
Om hjemmesiden
Sponsorer
Kontakt os
 
Chat
Brevkasse
Mødestedet
Film og bøger
Spørgsmål og svar
Leksikon
Gode Historier
Links
Test dig selv

GODE HISTORIER

to piger ligger i blade
Her bringer vi gode historier, om hvad søskende til børn med autisme har oplevet.

Det kan være små pudsige episoder eller oplevelser, hvor du har fået en bedre forståelse for dig selv eller din søskende.

Du er velkommen til at skrive ind og få optaget et indlæg på hjemmesiden.
Skriv til vne@centerautisme.dk

En pudsig historie

Hej med jer. Jeg er en pige på 14 år, som har en bror på nu 16 år med autisme (Autisme er hans primære handicap, men han har også andre handicaps, jeg ikke helt har styr på hvad er).
 
Vi var på campingferie i Belgien. Og på enhver europæisk campingplads er der et gyngestativ. Dette var også et tilfældet her. Min bror (Peter) som er lidt af en cirkusartist, skulle selvfølgelig have en tur på gyngen. Gyngen han sad på, sad fast på stativet med nogle gamle rustne kroge. Og som sagt så er Peter en artist på en gynge så der gik ikke længe før krogen knækkede og både Peter og gynge drættede ned. Peter faldt ned på sin hånd og slog sig meget slemt. Vi kunne hjemme i huset hører Peter skrige og vi skyndte os hen for at se hvad der foregik. Peter er ikke i stand til selv at forklare det, men det var jo tydeligt at se. Vi tog ham med hjem til hytten og fandt nogle forbindinger frem som min mor havde taget med. Hun begyndte at vikle forbindingen om hånden, men straks begyndte Peter at skrige og give udtryk for at han altså ikke ville have den forbinding på. Tilsidst buggede vi under for presset og tog forbindingen af. (Det skal lige siges at Peter har et udmærket sprog, men at han ikke er i stand til at sige hvad han føler) Peter er meget musikalsk og kan mange sange. Så da min mor har taget forbindingen af begynder Peter glad og tilfreds at synge "Der er ingen bånd der binder mig..." (:
 
Jeg kunne fortælle millioner af sjove små finurlige historier, hvilket mange af jer sikkert også kan. Jeg er på mange måder stolt over og glad for at min bror er handicappet og autisme. Jeg vil godt vædde med at det er de færreste der får en ligeså sjov og hyggelig (tiltider hård) hverdag som søskende til handicappede gør.
 
Kram fra Nina