Tilbage til forsiden
Om hjemmesiden
Sponsorer
Kontakt os
 
Chat
Brevkasse
Mødestedet
Film og bøger
Spørgsmål og svar
Leksikon
Gode Historier
Links
Test dig selv
lementer - Gå til brevkassens forside
Brevkasse - Jeg savner min søster?

 
hej
min storer søster på 14 har autisme og hun er indlagt men hun bliver hele tiden indlagt og udskrvet og jeg ser hende næsten aldrig mere og det føles kun som om hendes autisme er blevet væerer det er som om at de prøvet at tage hende fra mig og jeg hved ikke hvad jeg skal gører jeg har lyst til at gemme mig selv væk
 
henriette
 
lementer - Spørgsmål
lementer - Svar

Kære Henriette
Det er meget trist det du skriver, jeg kan godt forstå du har det sådan at du har lyst til at gemme dig væk.Det er trist at høre at din søster har det så skidt, at hun ofte er nødt til at være væk fra dig og være indlagt. Det er selvfølgelig for at hjælpe hende, at hun bliver indlagt, men det må være hårdt for dig at opleve.
Jeg håber for dig, at der findes en voksen enten i din familie eller på skolen,som du kan snakke med. jeg tror det er vigtigt, at I (din mor, far og dig) finder en voksen, som du kan bruge til at tale med, så du kan få fortalt om den sorg og bekymring du føler. Det kan ofte være svært at fortælle til sine forældre, men måske du kunne finde en anden voksen, der har tid til dig og som du stoler på. Måske kunne du også tale med dine forældre om, at en person ansat der hvor din søster er indlagt, kunne fortælle dig om hvordan din søster har det og hvorfor det er bedst hun er indlagt ind imellem.

Håber du fik svar og ellers må du skrive igen. Held og lykke.
Kh. Vibe