Tilbage til forsiden
Om hjemmesiden
Sponsorer
Kontakt os
 
Chat
Brevkasse
Mødestedet
Film og bøger
Spørgsmål og svar
Leksikon
Gode Historier
Links
Test dig selv
lementer - Gå til brevkassens forside
Brevkasse - Jeg er så ked af det

 
 
Hej :3
Jeg har en bror på 17 år, som har asperger. Jeg er selv 15 år og går på efterskole.Jeg har meget svært ved at snakke om det med andre og jeg har svært ved at håndtere det. jeg lukker mig nogen gange inde i mig selv, fordi jeg er så ked af det. Så ved du hvad jeg måske kan gøre?
Håber du kan hjælpe mig :3
 

lementer - Spørgsmål
lementer - Svar
Hej
Tusind for dit brev. Hvor er det godt du skriver herind, for det lyder som om du har det ret svært. Er der overhovedet nogle voksne omkring dig du kunne have lyst til at snakke med, fx en lærer på efterskolen eller nogen i familien. Jeg tænker i hvert fald du har brug for at snakke med nogen om, hvad der gør dig så ked af det. Det kunne også være  en hjælp for dig at snakke med andre søskende til unge med autisme, men igen vil det jo kræve at du taler med nogle voksne, om det kunne være en mulighed der hvor du bor.
Her på hjemmesiden findes ”mødestedet” her kunne du måske få kontakt til andre unge søskende, det kan nogle gange være nemmere at snakke om noget svært, når man skriver. Men jeg tænker stadig det er vigtigt at du får talt med en voksen om det at du er så ked af det og hvordan du bedst kan blive hjulpet.
de bedste hilsner Vibe