Tilbage til forsiden
Om hjemmesiden
Sponsorer
Kontakt os
 
Chat
Brevkasse
Mødestedet
Film og bøger
Spørgsmål og svar
Leksikon
Gode Historier
Links
Test dig selv
lementer - Gå til brevkassens forside
Brevkasse - kan jeg være det bekendt??

Kan jeg være det bekendt?! ..
                    
                    
Jeg har det problem at jeg har mine ejne meninger om min storebrors opdragelse ..
jeg selv er 12 år .. og min storebror Andreas er 19 ..  det er en svære alder for både mig og min bror vi begge 2 har vores meninger! ..
                  
Min storebror er autist og er en meget dårlig autist.. Han kan gå og sådan noget men de fleste ting skal vi gøre for ham!

JEG ELSKER MIN STOREBROR! ..
og har så derfor nogle meninger om hans opdragelse
 
spørgsmålet er så: kan jeg være bekendt at sige til mine forældre at jeg syns at de er lidt forkert på den?! ..
                    
                   Hilsen Henriette ! ..
lementer - Spørgsmål
Kære Henriette

Det kan være svært at bo sammen med en bror eller søster med autisme - det kan være rigtig svært, hvis man synes at ens mor eller far ikke altid gør det rigtige...

Jeg tror at alle børn som har søskende nogle gange synes, at deres forældre ikke opdrager ordenligt på deres bror eller søster. Så på den måde er du ikke alene!!

Det, der gør det ekstra svært for dig, er at din bror er autistisk, så der er mange ting han har svært ved og mange ting, han gør anderledes end andre børn.

Når man er forældre til en dreng som din bror, tror jeg at man ofte er i tvivl, om man gør det rigtige. Det kan være svært at opdrage et barn med autisme på samme måde, som man vil opdrage andre børn, for de reagerer anderledes på tingene.

En god ide var måske, om du prøvede at skrive det ned, når du oplevede en situation, hvor du syntes, at nu opdragede de ham forkert.

Bagefter skal du spørge dig selv: Hvad er det, jeg synes er forkert?, og hvordan ville jeg ønske det var anderledes (hvad ville jeg gøre, hvis det var mig der var min brors mor?). Når du har gjort det, kan du indkalde til husmøde med din mor og far (uden din bror), og vise dem dine tanker, du har skrevet ned. Det er vigtigt, at du også får din mor og far til at fortælle, hvorfor de opdrager, som de gør. På den måde kan du fortælle om dine tanker/bekymringer, og din mor og far kan fortælle om deres tanker omkring din bror.  

Jeg tror, at det er vigtigt at få talt sammen, inden du bliver alt for vred og ked af det!

Held og lykke

Therese
lementer - Svar