Tilbage til forsiden
Om hjemmesiden
Sponsorer
Kontakt os
 
Chat
Brevkasse
Mødestedet
Film og bøger
Spørgsmål og svar
Leksikon
Gode Historier
Links
Test dig selv
lementer - Gå til brevkassens forside
Brevkasse - Min bror taler meget grimt til mig.

 
 
Hej! Jeg er en pige på 14 år, som har en lillebror på 10 år med infantil autisme.
Engang for et par år siden, havde min lille bror det ret svært i sit liv, og hver gang han kom hjem fra skole, begyndte han at svine mig til hver dag! Han kaldte mig fx: so, ko, sagde jeg ikke duede til noget, sagde jeg var værdiløs, grim, fed osv. Det gjorde til sidst, at jeg ik ville leve mere! Mit forhold til min bror er blevet meget pårvirket af dette. Jeg er stadig ked af det over det. Elsker min bror mig ik? Hvorfor var han sådan? Og mente min bror alt det han sagde? Jeg græder stadig over de ord han sagde, og den måde han behandlede mig på, for det er frygteligt at blive mobbet af sin egen bror på den måde.
Hilsen mig
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 

lementer - Spørgsmål
lementer - Svar
 
 
Hej
Tusind tak for dit brev. Jeg tror mange søskende kender til at blive talt på en grov eller grim måde. Den måde at tale på kan sagtnes have med  hans autisme at gøre, da autismen kan gøre at man kan komme til at sige grove ting også meget mere voldsomt end det er ment. Så jeg tror bestemt ikke det har været fordi han ikke elskede dig, selvom jeg godt kan forstå du er blevet meget ked af det. når man har autisme kan man også have svært ved  at se, at man gør andre kede af det.
Jeg  håber dine forældre kan hjælpe din bror med at komme til at tale pænere men også at du kunne tale med dine forældre om måske at kunne komme et sted og snakke med andre søskende.Du kan evt starte med skrive her på siden på "Mødestedet".
Mange hilsner Vibe